TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

                 Regulamentul general al site-ului www.Competitiififa.ucoz.ro.ro

 


 

» CAP.I - REGULAMENT GENERAL

 

Art. 1 - REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

 

Al. 1- Pe forum-ul competitiilor sau la Social nu scrieti cu un limbaj de messenger, chat, skype - "tz", "sh”, "k", etc.

        - Fiecare nickname trebuie sa contina obligatoriu doar caractere din alfabetul limbii romane cine isi creeaza cont si va folosi la nickname alte caractere va primi dezactivare. Acelasi lucru este valabil si in cazul competitiilor/clanurilor, sa nu se foloseaca in titlu decat caractere din alfabetul romanesc, in caz contrar competitia/clanul va fi stearsa/sters;

 

Al. 2- Nu postati imagini cu tenta pornografica, religioasa sau alte tente prin care puteti induce in eroare sau ofensa alti jucatori de pe site! Puteti primi suspendare!

 

Al. 3- NU le aduceti jigniri si/sau injurii si nu ii provocati pe membrii site-ului indiferent de cale: forum, messenger, chat etc.! Puteti primi suspendare/dezactivare cont!

 

Al. 4- NU scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.

 

Al. 5- NU va faceti reclama la un forum/site/produs etc. Daca nu are legatura cu www.Competitiififa.ucoz.ro nu ne intereseaza si veti primi dezactivare cont! In cazul site-urilor concurente, NU este permis sa ii scrieti numele, indiferent ca puneti sau nu tot link-ul cu .ro/.com.

 

Al. 6- Ascultati întotdeauna indicatiile unui admin/moderator! Nu puteti sari peste decizia lor! Decizia unui moderator, in cazul in care o considerati gresita, nedreapta, o puteti contesta facand o "Reclamatie pentru admini”! Decizia adminilor este FINALA, deci NU poate fi contestata.

 

Al. 7- Daca adversarul nu doreste sa confirme scorul obtinut pe teren, puteti obtine rezultatul printr-o reclamatie.

 

Al. 8- Cine incearca sa obtina victoria prin dovezi, print-uri – false ori modificate, va pierde meciul cu 3-0 si va primi suspendare de 3 zile.

 

Al. 9- Cine nu se logheaza pe site timp de 3 zile va pierde toate meciurile cu scorul de 3-0, in cazul in care adversarul/adversarii respectivului user va/vor face o reclamatie in acest sens.

 

Al. 10- NU aveti voie sa imprumutati contul nimanui, indiferent ca e frate, sora, prieten. Conturile suspectate de astfel de practici vor fi dezactivate.

 

Al. 11- Fiecare scor trebuie confirmat dupa terminarea unui meci. Daca nu confirmati scorul puteti primi suspendare. (Cap. 2, Art. 2, Al. 2)

 

Al. 12- NU stresati membrii staff-ului pe messenger, chat sau prin PM-uri pe site pentru a va rezolva reclamatiile, pentru a va da moderator etc. Puteti primi suspendare!

 

Al. 13- Cine se inscrie in cupele private fara voia organizatorului primeste suspendare! (regula se refera la cazurile in care un jucator ghiceste parola sau o ia de la un alt jucator din cupa). Daca vrei parola de la o cupa privata, o poti cere organizatorului pe forum-ul cupei respective ori trimitand-ui un PM pe site sau vorbind cu el pe messenger. (Cap. 2, Art. 2, Al. 10)

 

Al. 14- Cand faceti reclamatie sa cereti verificarea unui jucator trebuie sa aveti dovezi pentru a sustine acea reclamatie, nu faceti reclamatie cu motivul "Verificare" doar pentru ca vi se pare ca e sau poate e cont multiplu si sa fie sters sa castigati meciul la masa verde. 

 

Al. 15- Cine este prins ca si-a pus scoruri din burta in calitate de organizator sau jucator ce-si face mai multe conturi si se baga in aceleasi competitii va pierde toate meciurile din competitiile respective, indiferent ca meciurile au fost jucate sau trebuie sa le joace. Exceptie fac doar meciurile in care a jucat si a pierdut la o diferenta mai mare de 3 goluri, acele meciuri vor ramane asa.  

 

Al. 16- Cand faceti o reclamatie in care cereti verificarea unui jucator, trebuie sa fiti verificat pe site. In caz contrar, reclamatia se va inchide fara o decizie finala.

 

Al. 17- Discutiile de pe GameRanger nu se vor sanctiona in caz de jigniri/injurii/reclama deoarece jucatorii isi pot edita numele.

 

Al. 18- Doar cel implicat in scandal poate face reclamatie. Spre exemplu daca un jucator este jignit, doar el are permisiunea de a sesiza membrii staff-ului. Exceptie fac cazurile grave in care membrii staff-ului se pot autosesiza. 

 

Al. 19- O reclamatie poate fi retrasa doar de catre autor. Acest lucru este posibil doar pana cand reclamatia este preluata de catre un membru al staff-ului. 

 

Al. 20 - Titlul reclamatiei trebuie sa aiba legatura cu subiectul. In cazul in care reclamatia nu are un titlu adecvat, aceasta va fi inchisa fara o decizie finala. 

 


» CAP. II - Suspendari/dezactivari.

 

 Art. 2 - Modalitati de suspendare a contului

 

Al. 1- Provocarea unui scandal – Prima abatere - avertisment "verbal"! Abateri repetate - 2 zile de suspendare!

 

Al. 2- Neconfirmare scor: Prima abatere - avertizare "verbala"! Abateri repetate - 1 zi de suspendare pentru fiecare neconfirmare.

 

Al. 3- Ironii adresate membrilor din staff – Prima abatere - 1 zi de suspendare! In cazul abaterilor repetate se poate ajunge chiar si la stergerea contului!

 

Al. 4- Jignirea jucatorilor: Prima abatere - "avertisment verbal"! Abateri repetate - 1-2 zile de suspendare.

 

Al. 5- Injurii adresate jucatorilor: la prima abatere 2 zile de suspendare, la abateri repetate3-4 zile de suspendare.

 

Al. 6- Jigniri adresate membrilor din staff: cont sters

 

Al. 7- Injurii adresate membrilor din staff: cont sters + BanIP

 

Al. 8- Jignirea site-ului: cont sters + BanIP

 

Al. 9- Inceperea unui subiect la Social pentru a strange voturi pe diferite site-uri: Prima abatere - suspendare 2 zile. A doua abatere - cont sters

 

Al. 10- Inscrierea in competitii private fara voia organizatorului: suspendare 3 zile;

 

Al. 11- In cazul in care faceti o reclamatie si specificati voi cate zile sa fie sau cate zile ati dori sa fie suspendat jucatorul reclamat, veti primi 1 zi de suspendare.

 

Al. 12- NU creati mai multe topicuri cu acelasi subiect la Sectiunea de Reclamatii sau la oricare alta sectiune de pe site! La prima abatere - "avertisment verbal" si stergerea topic-urilor; a doua abatere/abateri repetate - suspendare 1 zi.

 

Al. 13- Inregistrarea si folosirea a mai multor conturi: prima abatere stergerea ultimului cont creat, abateri repetate stergerea tuturor conturilor + BanIP

 

Al. 14- Este interzis ca jucarea unui meci sa se faca de catre o alta persoana decat cea care s-a inscris in competitie, toate conturile implicate vor fi dezactivate

 

Al. 15- Inceperea unui meci si intreruperea lui inainte de fluierul final se va sanctiona astfel: prima abatere "avertisment verbal", iar incepand cu a doua abatere se va da cate 1 zi de suspendare pentru fiecare iesire. 

 

Al. 16- Postarea unor rezultate nejustificate se va sanctiona astfel: Daca ai postat un scor nejustificat intr-o cupa, primesti "avertisment verbal", iar daca ai postat 2 sau mai multe scoruri nejustificate, primesti cate 1 zi de suspendare pentru fiecare scor. 

 

Al. 17- Cine intervine in reclamatiile altora va fi sanctionat cu suspendare de 2 zile. Se va sanctiona orice interventie, indiferent ca vreti sa ajutati unul din jucatorii implicati sau doar sa atrageti atentia. In cazul in care doriti sa fiti utili, puteti folosi mesageria privata.

 

Al. 18- Nu aveti voie sa bagati jucatori in clan fara confirmarea lor, incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu suspendare de 2 zile.

 

Al. 19- Cine este prins ca triseaza la poker (spune cartile altor jucatori de la masa), va fi sanctionat cu suspendare de 5 zile. 

 

*** ATENTIE !!! Se poate ajunge si la stergerea contului chiar daca decizia nu este luata conform celor scrise mai sus. Acest lucru se intampla doar atunci cand un jucator este recidivist sau este supus la voting si staff-ul decide dezactivarea contului cu pricina.

 

* Cine are 5 suspendari primeste cont sters.

 

 Dupa 3 luni de zile se permite revenirea cu un cont suspendat pe viata. 

 


 

» CAP. III - Obtinerea unei victorii la masa verde

 

Art. 3 - Pentru a castiga la masa verde un meci:

 

1. Adversarul sa fie nelogat de minim 3 zile.

 

2. Adversarul sa nu respecte regulamentul competitiei.

 

3. Adversarul sa fie suspendat minim 3 zile.

 

4. Adversarul sa aiba contul sters.

 

5. Trimiterea a 3 mesaje in 3 zile diferite.

 

*Fiecare PM trimis trebuie sa contina obligatoriu:

           * Link-ul cupei unde aveti meci + grupa/etapa (fara hyperlink);

           * Id-ul de mess la care te poate gasi sa jucati meciul;

           * Intervalul orar la care esti disponibil sa joci (intervalul trebuie sa fie de minim 6 ore si sa fie cuprins intre 09:00 - 23:00);

Si OBLIGATORIU sa apara in fiecare PM mesajul: "Daca nu raspunzi la mesaje sau nu ma contactezi pe mess sa joci, pierzi meciul la masa verde";


                        -- Exemplu ->


Pentru a nu pierde la masa verde prin varianta 5 trebuie sa raspundeti la fiecare mesaj primit astfel:

 - "Da joc, ma gasesti pe mess la ora: xx:yy"


*Atentie: intre mesajele trimise trebuie sa treaca minim 24 de ore, iar cand faceti reclamatie trebuie sa puneti minim o dovada ca v-ati cautat adversarul pe messenger (print screen din arhiva de messenger).

  

-> Model reclamatie: 

 

 


 

» CAP. IV - Reclamatii


Art. 4 - Al. 1 Model de reclamatie

 

Link-ul cupei:

Jucatorul reclamat:

Motivul reclamatiei:

Dovezi (print-uri din meci, print-uri care sa contina conversatia de pe messenger)

Cerere:

 

 

Al. 2 - Model de contestatie: 

 

- Link reclamatie contestata:

- Moderator contestat:

- Ce nu e corect?

- Cum trebuia (dupa parerea ta)?

 

INFO: Contestatiile vor fi rezolvate in maxim 48 de ore lucratoare (luni-vineri). Daca termenul cupei in care a aparut problema expira, se va prelungi pana dupa aflarea deciziei.

 


 

» CAP. V - Regulament pe jocuri


Art. 5 - Reguli generale la competitii

 

Fifa '03-'10, Ucl '06-'07, Euro 2008:

a) În cazul în care unul dintre jucatori iese dintr-un meci, meciul se va continua de la scorul ramas jucându-se minutele ramase si adunând rezultatele. Daca la întreruperea meciului unul din adversari avea jucatori în minus (cartonase rosii), la reluarea meciului acel jucator va juca cu oameni în minus. Daca unul din jucatori refuza continuarea meciului dintr-un motiv anume fara a avea dovezi concludente, va pierde meciul iar adversarului i se vor adauga inca 3 goluri la rezultatul din teren daca se afla in avantaj pe tabela. In cazul in care cel care a iesit era in avantaj pe tabela si nu mai doreste continuarea meciului atunci va pierde cu 3-0! (regula valabila pentru FIFA, UCL, etc.)

 

b)    • In cazul cupelor (grupe), in faza grupelor se joaca pana in minutul 90 chiar daca tabela arata un rezultat de egalitate.

       • In fazele eliminatorii se joaca pana cand unul din jucatori castiga.

       • In cazul campionatelor meciul se joaca pana in minutul 90 chiar daca scorul este egal!

        ATENTIE: Nu se permit prelungiri in cazul campionatelor cu etape si a grupelor, daca in minutul 90 tabela arata rezultat de egalitate acela va fi scorul final!

 

c)    Nu va lasati intimidat de adversar daca va roaga sa treceti alt scor in afara de cel realizat pe teren! Daca sunteti prinsi riscati suspendare! Vor fi suspendati atat cel care a cerut adversarului sa treaca alt scor decat cel real cat si cel care a acceptat sa faca acest lucru! [Daca un jucator refuza sa joace meciu va pierde la masa verde (abandon)] !

 

d)   NU aveti voie sa trageti de timp! (prin tragere de timp se intelege: pasele repetate intre fundasi/fundasi si portar mai mult de 5 minute virtuale)

 

e)    Daca un jucator joaca cu o alta echipa decat cea cu care s-a inscris in competitie si castiga un meci/meciuri, acel meci/acele meciuri se rejoaca! Daca meciul a fost pierdut scorul se va confirma! Daca ambii jucatori procedeaza la fel, jucand cu echipe total diferite fata de cele cu care s-au inscris in competitie, meciul va fi anulat.

 

f)    Jucatorul care este trecut oaspete pe site este obligat sa bage IP-ul adversarului. In cazul in care jucatorul gazda nu poate hosta un meci se joaca pe IP-ul oaspetelui. Daca nici asa nu se poate crea conexiunea, se apeleaza la Hamachi/Gameranger.

 

g) Setari obligatorii:

• Half Lenght: 6 min
• Difficulty Level: World Class
• Game  Speed: Fast  
• Keeper Difficulty Level: World Class

 

h) In cazul in care se marcheaza un gol incalcand o regula, golul respectiv va fi anulat, iar daca jucatorul mai incalca odata regula, va pierde meciul la masa verde conform CAP. VI, Art.6, Al. 16, b)

 


 

» CAP. VI - Regulamentul general al organizatorilor

 

Art. 6 - Regulament ORGANIZATORI

 

Al. 1- Titlul competitiei trebuie sa fie unul original, fara dedicatii, fara reclama la un site concurent, fara greseli gramaticale si fara alte caractere decat cele din alfabetul romanesc.

Al. 2- Nu folositi imagini cu tenta pornografica, religioasa sau imagini ce au ca scop reclama la un site concurent sau pur si simplu la un alt site

Al. 3- La "Info”, organizatorul trebuie sa treaca informatii despre competitie.

Al. 4- Regulamentul competitiei trebuie scris clar, fara prescurtari.

Al. 5- Termenul unei competitii va fi stabilit astfel: "n” zile pentru "n” jucatori in grupa.

  Exemplu: pentru o cupa cu 4 grupe/4 jucatori in grupa termenul minim pentru grupe va fi de 4 zile sau pentru un campionat cu 16 etape termenul minim va fi de 16 zile. Termenul poate fi prelungit cu maxim 3 zile. Daca avansati cupa inainte de termen primiti avertisment iar la urmatoarea abatere suspendare 3 zile. La abateri repetate pierdeti dreptul de a mai organiza competitii.  Atentie: cupele se inchid doar dupa ora 22:00.

 * (Va recomandam sa treceti termenul si pe forumul cupei pentru a exista o dovada cum ca respectiva cupa a avut termen)

Al. 6- Nu aveti voie sa treceti scoruri nejustificate pentru jucatorii din cupa. Daca sunteti prinsi, primiti suspendare 5 zile pentru scoruri din burta.

Al. 7- Nu trimiteti mesaj privat catre moderatori pentru a va accepta cupa inaintea celorlalte! La prima abatere veti primi un avertisment "verbal”, iar la abateri repetate suspendarea va fi de 1-2 zile.

Al. 8Aveti obligatia sa pastrati linistea pe forum-ul cupei. Daca vedeti scandaluri trebuie sa anuntati un moderator pentru ca acesta (singur ori impreuna cu admnii) sa ia masuri.

Al. 9Cand propuneti o competitie privata (cu parola) veti astepta mai mult pana va fi aprobata, deoarece cupele fara parola au prioritate.

Al. 10  - Aveti obligatia de a duce pana la capat o cupa organizata (incepere, termen, avansare, terminare) in caz contrar primiti suspendare (la prima abatere avertizare verbala, la abateri repetate se poate ajunge si la suspendare de 2 zile.

Al. 11  - Aveti dreptul de a interzice echipe in competitie, dar nu aveti voie sa le interziceti pentru a le lua voi, daca sunteti prinsi cu astfel de trucuri veti primi cea mai slaba echipa, indiferent ca ati jucat meciuri, se vor reseta si le veti juca cu echipa data ulterior.

Al. 12  - Daca propuneti o competitie cu parola, asa va ramane, dupa ce a fost aprobata competitia daca scoateti parola dupa ce va luati echipa primiti suspendare de 3 zile. (Regula valabila doar pentru competitiile de FIFA/UCL)

Al. 13  - Regulamentul competitiei nu se mai poate modifica dupa ce competitia a fost propusa, cine este prins ca editeaza regulile dupa propunerea competitiei va primi suspendare de 3 zile

Al. 14  - Nu aveti voie sa interziceti jucatori cu o anumita nota/ratie. Daca nu vreti jucatori buni in cupele voastre faceti-le private, odata ce competitia organizata este fara parola inseamna ca au voie toti jucatorii sa se inscrie. 

 

Al. 16 - * La REGULAMENTUL competitiei trebuie sa puneti obligatoriu: 

b)  * Incalcarea de minim 2 ori a unei reguli duce la pierderea meciului cu 3-0.

sau

  * Daca vrei sa lasati jocul liber treceti: FARA REGULI ! 

» CAP. VII - Scorurile la masa verde


Art. 7 - Scorurile la masa verde

 

Pentru FIFA, UCL, EURO 2008, scorul standard la masa verde este -> 3-0 (indiferent ca se joaca tur/retur, scorul va fi 3-0)

La Remi pe tabla: 3-0;  Etalat: 300-0 

» CAP. VIII - Regulamentul general pentru Clanuri

 

                                                    Art. 9 -  Regulament Clanuri

 

Al. 1 Numele clanului trebuie sa contina obligatoriu doar caractere din alfabetul limbii romane

Al. 2 - Inainte sa creati un clan, aveti obligatia de a intreba jucatorii daca doresc sa faca parte din clan. Daca un jucator refuza sa reprezinte acel clan si face reclamatie, cel ce a organizat clanul va primi suspendare de 2 zile.

Al. 3 - Cine accepta sa faca parte dintr-un clan automat are obligatia sa reprezinte clanul in toate duelurile. Cine a confirmat participarea in clan iar cand vine vorba de batalii refuza sa joace va pierde toate meciurile cu scorul de 3-0.

Al. 4 - Pentru a se organiza o batalie ambii organizatori trebuie sa fie de acord.

Al. 5 - In batalii nu se pierd meciuri la masa verde pe motiv de nelogari, suspendari decat in ultima zi de termen. Singura varianta de a castiga la masa verde este ca adversarul sa fie dezactivat.

Al. 6 - Termenul unei batalii va fi de minim 15 zile, se permite prelungirea cu maxim 3 zile.

 


 


 

 

» CAP. IX - Meciuri anulate

 

                                                    Art. 10 -  Cu si despre meciuri anulate

 

Al. 1 - Meciurile anulate se pot juca pe teren, dupa ce jucati un meci faceti reclamatie si un moderator va trece scorul (ATENTIE: puteti juca un meci anulat doar daca prin acel meci nu se schimba primele locuri din grupa sau nu se schimba castigatorul unui campionat)

Al. 2 - Daca faceti prea multe meciuri anulate veti fi pusi in atentia adminilor, iar daca procentul meciurilor anulate este:

 a) 10-25% veti primi avertisment;

 b) 25-35% veti primi suspendare 1 zi;

 c) 35-40% veti primi suspendare 2 zile;

 d) Daca procentul depaseste 50% veti fi sanctionati cu suspendare de minim 3 zile !

Al. 3 - Nu puteti castiga un meci anulat daca adversarul e nelogat sau are cont sters, meciurile anulate se vor juca doar pe teren.

  


                                                              REGULAMENT MODERATORI   |   REGULAMENT ADMINI


CEAS

TRANSFERUL ANULUI
TRANSFERUL ANULUI 2013
Total răspunsuri: 278
CEL MAI BUN ESTE?
CEL MAI BUN ESTE
Total răspunsuri: 420
SITE-UL MEU
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 305
CE FIFA DORITI?
CE FIFA DORITI SA SE JOACE?
Total răspunsuri: 341
ZONA
ZONA DE PROVENIENTA
Total răspunsuri: 234
Mini-chat
200
Statistici
Marţi
2018-11-13
6:42 PMTotal online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
KISS FM
HOROSCOP
Calendar
«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930